31. 5. 07

Nova frekvenca Nove Zemlje

Včasih je bolje, da ne govorimo preveč, vendar to žal ne drži, če se odločiš pisati blog ali dnevnik. Prav zanimivo je, kako dnevi minevajo, v ozadju glave pa brni vprašanje: kdaj pa boš kaj od tega napisala? V tem tednu sem bila na predavanju gospe Vide Vidmar Lajovic ali kot ji pravijo nekateri Donna Vida. Kdo je in kaj počne ne bom pisala - za te informacije uporabite Google. Kar je bilo zame osebno nadvse zanimivo, je tisto kar je povedala o Novi Zemlji. Radiestezisti in bioenergetiki vedo, da Zemljina frekvenca znaša približno 8 Hz, malo pa se še govori o tem, da se njena frekvenca sedaj dviga. Frekvenca Zemlje je bitje njenega srca, Donna Vida pa je povedala, da je njena frekvenca že dosegla 13 Hz in da se je na tej frekvenci ustavila.
To pomeni, da vse vibrira hitreje, tudi čas. Zato doživljamo tako nor vsakdanji ritem. Nismo se še privadili na tako visoke frekvence. Naše življenje je še vedno na prejšnji frekvenci. Kaj sedaj? Kako dvigniti vibracijo? Kako ujeti novi ritem Zemlje? Ker je vse kar obstaja valovanje določeno s frekvenco, se je potrebno na novo uglasiti. V meditaciji oz. v alfa stanju je frekvenca delovanja naših možganov 14 Hz. Redna meditacija nam torej pomaga, da dvignemo svojo frekvenco. Zato je "duhovnost" tako v vzponu. Ljudje skušajo ujeti novo Zemljino frekvenco, se ponovno uglasiti z njenim ritmom. Na eni strani se tako oblikuje Nova Zemlja s frekvenco 13Hz, na drugi strani pa še vedno vlada stara, nizka frekvenca 8 Hz. Prepad, ki nastaja med tema dvema svetovoma postaja čedalje bolj opazen in čedalje bolj boleč. Zato si ljudje na 8Hz ne znajo predstavljati svetle prihodnosti, saj je edini izhod delo na sebi. Šele s posvečanjem sebi, svojemu duhovnemu odpiranju je možno dvigniti frekvenco in življenje v dimenzijo Nove Zemlje, v svetlo prihodnost.

Druga zanimiva stvar, ki jo je povedala Donna Vida je, da se skladno z novo frekvenco preoblikujejo vse strukture. Celice v naših telesih se preoblikujejo in celične stene se iz karbonske preoblikujejo v kristalno strukturo. postajamo torej kristalna bitja. že nekaj časa se govori o kristalnih otrocih, ki prihajajo na svet. Sedaj z novo frekvenco pa odrasli ljudje prevzemamo kristalno strukturo in z njo povezane lastnosti. Postajamo svetle lučke v vesolju, ki prinašamo Svetlobo in sijemo Ljubezen. Slovenija ima pri tem edinstveno vlogo, saj predstavlja svetilnik za vso Evropo. V Sloveniji naj bi kar 20% prebivalcev zaznavalo t.i. paranormalne pojave, medtem ko naj bi jih v drugih državah le 4%. Zato je pomembno, da se ne počutimo majhne, saj smo v resnici veliki.


Priprave na Novo Zemljo se niso šele začele, ampak so že v polnem razmahu. Potrudimo se in ujemimo ta vlak v Svetlobo, saj je to enkratna priložnost, da se pravzaprav vrnemo Domov. Tja, kamor smo pozabili, da pravzaprav spadamo. V Enost, k Angelom, v enkratnost Stvarnika, ki je Ljubezen.

Ni komentarjev:

Objavite komentar