25. 5. 08

Prebujanje čaker – korenska čakra


Ključne besede: varnost, kariera, imetje, prizemljitev, fizična struktura, stabilnost, kulturna pripadnost, trdnost, povezanost z Zemljo.

Neuravnovešena korenska čakra: jeza, surovost, samodestrukcija, pretirani materializem, pomanjkanje življenjske energije, strah pred popolnim propadom.

Korenska čakra v ravnovesju: blagostanje, varnost, prizemljenost, stabilnost, vitalnost, občutek obilja, strast do življenja.

Čakre prevajajo visoke vibracije kozmične energije v počasnejše vibracije fizične realnosti. Kljub temu, da so čakre energijski vrtinci, jih je enostavno začutiti, se z njimi povezati in tudi delati. V naslednjih tednih bomo skupaj prebujali naša energijska središča, kot jim tudi lahko rečemo. Vsak teden bo namenjen delu s posamezno čakro. Čiste in energetsko pretočne čakre nam bodo prinesle uravnoteženje sistema vseh sedmih vrtincev in s tem tudi uravnoteženje nas samih, našega življenja.


Središče korenske čakre je na dnu hrbtenice, tam kjer je trtica. Je naša povezava z materialnim, so naše korenine v fizični realnosti. Za čiščenje in delo s korensko čakro so idelani sprehodi v naravi in povezanost z Zemljo. Vzemimo si torej vsaj pol ure na dan, stopimo ven na vrt ali se podajmo v gozd in se povežimo z Zemljo in naravo. Sama se rada povežem prav s središčem Zemlje in si predstavljam kako se čista zemeljska energija skozi noge dvigne do korenske čakre, jo napolni in popolnoma prečisti. Narava nam zagoavlja vse, kar potrebujemo za življenje: hrano, les za topel dom in zdravje (skozi zdravilne rstline) - obilje. Ta teden zavestno delajmo z Zemljo in obiljem. Na psihološki ravni se vprašajmo kateri so naši strahovi povezani z varnostjo, domom, družino, poklicno potjo in obiljem. Prosimo angele in duhovno vodstvo naj nam v tem tednu pomagajo raztopiti in preseči te strahove.

http://www.lekarnazaduso.si/za-cakre/7-caker1


naslednja čakra


Manca Razboršek - korenska in sakralna čakra
Skrbite za vašo energetsko higieno? Zdravljenje duše by Manca Razboršek vam pomaga, da uravnovesite telo in dušo ter zaživite v popolnem ravnotežju...Veste, kaj so čakre? V spodnjem videu Manca predstavi korensko in sakralno čakro... Želite vedeti več? Celotna vsebina kmalu na voljo naročnikom BigU akademije: http://biguacademy.com/narocnine/personal_mentoring_platform/
Posted by BIGU Academy on Wednesday, January 27, 2016
Na spletni izobraževalni platformi BigU Academy je poleg Mancinega transformacijskega potovanja skozi čakre na voljo še več kot 300 ur izobraževanj s področja osebnostne rasti, poslovnega uspeha, prodaje, družinske terapije, motivacije najboljših slovenskih avtorjev, mentorjev, govornikov.

Kakšne so vaše izkušnje s korensko čakro? Kako se prizemljujete in kakšni so vaši rezultati? Imate vajo, ki pomaga pri krepitvi korenske čakre? Ko svoje izkušnje delimo z drugimi, jim pomagamo, da lažje tudi sami dosežejo boljše rezultate. Vabljeni, da spodaj vpišete komentar ter tako pripomorete k boljšemu razumevanju energij povezanih s korensko čakro.