1. 6. 08

Prebujanje čaker - Sakralna čakra

Ključne besede: fizični užitki, čustva, spolnost, kreativnost, zasvojenosti, spontanost, uživanje življenja, dotik, sodelovanje, kontrola, meje in omejitve, regeneracija, travme.

Neuravnovešena sakralna čakra: zloraba hrane in porušeni prehranjevalni vzorci, zloraba drog, alkohola, pomanjkanje telesnih aktivnosti, travme, odvisnost od odnosov.

Sakralna čakra v ravnovesju: kreativnost, spontanost, radost, instinktivno vedenje, veselje do življenja.

Intuicija deluje na mnogo načinov. Ko sem se danes zjutraj oblačila in ugotovila, da sem potegnila iz omare oranžno trenirko in pretežno oranžno majico, sem vedela, da je čas, da se premaknemo na delo z drugo, sakralno čakro. Najprej beseda ali dve okoli imena sakralne čakre, ki ji nekateri rečejo tudi spolna čakra. Ime spolna čakra že samo po sebi nakazuje kaj uravnava druga čakra. Nekoč sem slišala razlago, da kadar drugi čakri rečemo spolna, zajamemo samo del lastnosti in njenega delovanja. Zato je bolje, da jo imenujemo sakralna.

Podstavek za informiranje vode


Barva druge čakre je oranžna, zato se obdajte z njo, jejte oranžno hrano (agrumi, marelice, breskve, melone, kumare (vplivajo na vodo v telesu). Pijte veliko vode. Že zjutraj se spomnite, da imate čudovito pretočno sakralno čakro, ki žari v čudovitih svetlih oranžnih odtenkih. Poprosite duhovno vodstvo, da vam pomaga pri njenem čiščenju. Preglejte svoje odnose in poglejte kateri vas omejujejo, kjer ne morete odpustiti, poiščite hvaležnost za izkušnjo, ki vam jo je odnos prinesel. Predvsem pa se začnite zaljubljati vase, ker ste popolni in čudoviti! In ko se boste sami tako zaznavali, vas bodo pričeli tudi drugi.

http://www.lekarnazaduso.si/za-cakre/sakralna-cakra

naslednja čakra
1. Korenska čakra


Manca Razboršek - korenska in sakralna čakra
Skrbite za vašo energetsko higieno? Zdravljenje duše by Manca Razboršek vam pomaga, da uravnovesite telo in dušo ter zaživite v popolnem ravnotežju...Veste, kaj so čakre? V spodnjem videu Manca predstavi korensko in sakralno čakro... Želite vedeti več? Celotna vsebina kmalu na voljo naročnikom BigU akademije: http://biguacademy.com/narocnine/personal_mentoring_platform/
Posted by BIGU Academy on Wednesday, January 27, 2016
Na spletni izobraževalni platformi BigU Academy je poleg Mancinega transformacijskega potovanja skozi čakre na voljo še več kot 300 ur izobraževanj s področja osebnostne rasti, poslovnega uspeha, prodaje, družinske terapije, motivacije najboljših slovenskih avtorjev, mentorjev, govornikov.
.