29. 9. 08

AURA-SOMA, tečaj 1.stopnja


Aura-Soma 1. stopnja (Aura SomaTM Foundation Course)

Poučuje Simone Rosenberg (UK), uradna učiteljica Aura-SomaTM akademije ASIACT iz Anglije www.asiact.org

Izdelke Aura-Soma je mogoče kupiti preko spletne trgovine ali v trgovinici Zdravljenje duše na Brilejevi 2 v Ljubljani.

Aura-SomaTM pomeni jezik barv - jezik, preko katerega razvijamo pot ozaveščanja vseh naših misli, čustev, dejanj in odločitev.

Aura-SomaTM je zelo naravna oblika barvne terapije, ki vsakomur ponuja možnost obsežnega osebnostno-duhovnega razvoja. Sistem Aura-Some v naše življenje prinaša predvsem notranje ozaveščanje, notranjo moč in potencial, da se povežemo z najglobjim aspektom nas samih.

IZOBRAŽEVANJE SISTEMA AURA-SOMATM


1. stopnja tečaja je namenjena predvsem temu, da udeleženci na resnično globjem notranjem nivoju začnejo razumevati pomen barv ter začeti prepoznavati globine sebe preko jezika barv.

Glavni cilj 1. stopnje tečaja Aura-SomaTM (Aura SomaTM Foundation Course) je predstaviti udeležencem tečaja filozofijo sistema Aura-SomaTM, predstaviti udeležencem kako delamo s sistemom Aura-SomeTM ter znanje s področja dela z Ekvilibriumi (barvne flaške). Prva stopnja tečaja se tako osredotoča na delo z štirimi flaškami Ekvilibriuma in raziskuje odnose in pomene teh flašk.

Vsebina tečaja Aura-SomaTM 1. stopnja
  • osnovni principi sistema Aura-SomaTM
  • predstavitev in nastanek sistema Aura-SomaTM
  • barvna teorija - primarne, sekundarne, terciarne in komplementarne barve
  • vidni in nevidni barvni spekter
  • barvna usklajenost kot ključ ravnovesja v človeku
  • jezik barve in sporočila barve na večih nivojih
  • proces Aura-SomaTM konsultacije in interpretacije posameznih flašk
  • barvni odnosi med izbranimi flapkami oz. Ekvilibrijumi
  • proces priporočila pomandrov in kvintesenc klientom
  • demonstracija in praktična izvedba ročne masaže z pomandrom
  • demonstracija in praktična izvedba masaže nog s pomočjo izdelkov Aura-SomaTM
  • demonstracija in praktična izvedba dela na auri človeka in vseh subtilnih energij s pomočjo izdelkov Aura-SomaTM sistema
Ob uspešno opravljeni 1. stopnji tečaja udeleženci prejmejo certifikat 1. stopnje in so pripravljeni deliti osvojeno znanje Aura-SomeTM z družino in prijatelji. Na tej stopnji udeleženci še niso pripravljeni na profesionalno svetovanje.

Simone Rosenberg

Simone Rosenberg je učiteljica sistema Aura-SomaTM že več kot 12 let. Sistem poučuje povsod po svetu.Trenutno vodi v Angliji, v Londonu svoj center imenovan Dolphins&Angels www.dolphins-angels.com in je tudi glavni distributer produktov Aura-SomeTM na področju Anglije.

Simone je življenje vodilo v različne alternativne terapije in znanja. Podrobneje se je spoznala s tako aromaterapijo, refleksologijo, zdravljenjem kot tudi reikijem. Je tudi učiteljica Melchizidek metode, kljub temu pa je Aura-SomaTM njena prva strast. Simone je nekaj več kot devet let svojega življenja posvetila raziskovanju in prakticiranju teh različnih tehnik in terapij, dokler ni bila nekega dne daljnega leta 1995 predsavljena sistemu Aura-SomaTM. V trenutku je začutila globoko povezanost s sistemom in modrostjo, ki ga ta sistem odraža. Nemudoma je dobila občutek kot, da se je vrnila domov. Tako je leta 1999 pridobila svoj učiteljski certifikat in od tistega dne dalje z največjim veseljem deli svoje znanje in izkušnje z učenci s celega sveta. Prav tako je kvalificirana predavateljica Metuljnih in Morskih esenc, katere je ustvaril Erik Pelham in so distribuirane prav tako v sistemu Aura-SomeTM.

Simonin življenjski moto je slavni izrek Mahatme Gandhija - Bodi sprememba, katero želiš videti v svetu! Njeno razumevanje je, da prav sistem Aura-SomaTM prinaša to v naša življenja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar