20. 8. 09

Zdravljenje duše z Aura-Somo



Ko se želje rodijo, njihova energija potuje v Vesolje in išče način, kako bi se izpolnile. Ko sem prvič občutila moč Aura-Some sem vedela, da je to moja pot in danes se je ta pot zlila z izpolnjeno željo. K meni so prišle stekleničke ravnotežja in veselje ter navdušenje sta preplavila Svetovalni kotiček na Parmovi 25. Tako veselo oznanjam in sporočam, da se je od danes naprej možno dogovoriti za individualno Aura-Soma svetovanje.

Barve Aura-Some niso samo barvna terapija, ampak so nevsiljiv način za prebujanje zavedanja ter transformacije. Vabijo vas, da razvijete in odkrijete globlje nivoje svojega bitja, ponudijo vam, da najdete moč in lastno pot v svojo notranjost. Skozi svetlobo in barve prinaša Aura-Soma zavest in vpogled skozi oči lastne duše.

Si barve, ki jih izbereš in te odražajo potrebe tvojega bitja. Ta stavek odseva celoten sistem. In ključ v lastno notranjost je izbor štirih stekleničk ravnotežja. S tem, ko izberete svoje štiri stekleničke, razkrijete energije preteklosti, sedanjosti in potencial prihodnosti, skozi barve odprete razlago sposobnosti, izzivov in priložnosti, ki ste jih izbrali kot del svojega potovanja v tem življenju. Svetloba in barve pokažejo, kje se skriva vaš potencial za osebno rast ter duhovno transformacijo.

Aura-Soma svetovanje ni le razlaga izbranih stekleničk, je vaš pogovor z lastno dušo skozi jezik barv in svetlobe. Aura-Soma svetovanje vam ponudi vpogled in razlago energij v katerih se nahajate in ko na koncu s seboj odnesete svojo stekleničko ravnotežja, se vaše potovanje šele začne. Izdelki Aura-Some imajo energijsko vibracijo, ki presega kakršenkoli besedni opis. Vsaka oseba, vsaka duša je enkratna in neponovljiva in zato je delovanje izdelkov ravno tako unikatno in neponovljivo. V tednih po svetovanju se bodo informacije in vibracije, ki so bile podane na svetovanju integrirale v vaše vsakdanje življenjske situacije in v vašem življenju se bo zgodil premik, ki ga enostavno ne boste mogli primerjati z ničemer drugim.

Naj se vaše zdravljenje duše prične v sproščenem vzdušju med barvnimi dragulji Aura-Some. Z veseljem in navdušenjem bom vaš prevajalec barv za pogovor med vami in vašo dušo. Za svetovanje ali naročilo stekleničk me pokličite na 040 888 978 ali mi pošljite mail na manca@zdravljenje-duse.si.