3. 9. 09

Zdravljenje duše z esencami



Zadnje mesece se je moje delovanje obračalo in obrnilo v novo smer. Esence so z menoj na tak ali drugačen način že nekaj časa in sedaj se je vse skupaj konkretiziralo in prizemljilo. Tako vam navdušeno predstavljam in od sedaj naprej ponujam nove vibracije za dušo: cvetne, kristalne in angelske esence.

Vibracijska terapija ni nekaj novega, ampak obstaja že od nekdaj. Takoj, ko pričnemo delati z energijami, pravzaprav pričnemo spreminjati frekvence in vibracije v naših telesih – od fizičnega, eterskega, mentalnega, čustvenega pa do astralnega in kavzalnega telesa. Z našim miselnim in čustvenim delovanjem oddajamo vibracije, ki so lahko v harmoniji z Ljubeznijo in Enostjo ali pa je ta harmonija porušena. V takih primerih se pojavijo težka čustva in temne misli. Esenca ali bistvo posamezne rastline ali kristala vsebuje informacijo, ki energetskemu telesu pomaga spremeniti frekvenco in s tem vibracijo, tam kjer je nastala disharmonija.

Oče vibracijske terapije in esenc je dr. Edward Bach, angleški zdravnik z začetka 20. stoletja, ki je želel ljudem pomagati, ne samo k ozdravitvi, ampak k odpravi vzrokov, ki so na prvem mestu pripeljali do bolezni. Ustvaril je 38 esenc, ki pokrivajo vsa možna neravnotežja. Njegov sistem je izredno enostaven – ko se zavemo določene težave, identificiramo čustva in občutke, ki nas ob tem preplavljajo, poiščemo ustrezno esenco in začnemo z zdravljenjem najočitnejšega. Z uporabo esence se občutki, čustva in energije transformirajo in ker uravnotežimo določen del sebe, težave izginejo.

Več o vibracijski terapiji in esencah, si lahko preberete na moji prenovljeni spletni strani, kjer lahko po novem tudi naročite Bachove esence, Karmične, Angelske in esence za delo s čakrami.

Dodatek 2015 - originalne spletne strani Zdravljenje duše ni več, nadomestila jo je Lekarna za dušo.

http://www.lekarnazaduso.si/