3. 4. 11

Vitamin D - božji vitamin

(kanaliziranje AA Michaela preko Ronne Hermann)

Ljubljeni mojstri, splošno znano dejstvo je, da sonce skozi svoje žarke pošilja na Zemljo življenjsko silo. V starodavnih časih so sonce ponesreči videli kot boga in mu dali ime RA in tako je napredna skupina modrih bitij pričela častiti enega boga namesto množice bogov. Res je, da brez elektromagnetnega sevanja sonca, ki zagotavlja toploto in svetlobo, na Zemlji ne bi bilo življenja. Česar ne vidite in se vas večina ne zaveda je, da obstaja Centralno Sonce nad in za vsakim vidnim soncem, in ki obstaja na mnogo višji dimenziji in frekvenci ter zato ljudem v tem času ni vidno. To Sonce je dom Boga-staršev vašega sončnega sistema. Te čudovite sfere Boga Svetlobe so hladnejše, prijetnejše in bolj mogočne kot si lahko predstavljate, saj tam bivajo čudoviti, sevajoči vidiki Kreatorja in njihova glavna naloga je sevanje Prvinske Sile Življenja ter celoten razpon Metatronske Svetlobe v sončni sistem ter planete v njem. Te čudoviti deli Kreatorja so bili prvi vidiki zavesti, ki jih je Veliki Kreator ustvaril in jim je bilo v brezkončno varstvo zaupano Vesolje, Galaksije, Zvezdni sistemi ter Planeti. Enako velja za vse sončne sisteme, glaksije in zvezdne sisteme v vsej Kreaciji. To je zelo kompleksen process, v katerega se trenutno ne bomo podali. Kar želim povedati je, da vam vase sonce zagotavlja mnogo več kot le toploto in svetlobo, ki se je zavedate.

Do sredine 20. Stoletja so ljudje delali na soncu tudi po cel dan in niso uporabljali nikakršne kreme za zaščito, saj niso čutili, da bi bila izpostavljenost soncu lahko škodljiva. Postopoma je plast ozona pod vplivom onesnaženja postajala tanjša in tako prepuščala čedalje več ultravijoličnega spectra svetlobe. Začela se je poudarjati škodljivost izpostavljanja soncu in ljudje so pri tem pozabili tudi na pozitivne vplive, ki jih ima sonce. Oglaševanje krem za zaščito pred soncem je tako uspešno, d anekateri ne odidejo ven, brez njihove uporabe. Kljub temu, so sončni žarki poleti pred 10:00 in od 16:00 še vedno neškodljivi. Že 15 minut izpostavljanja soncu na dan je dovolj, da dobite blagodejno kopel Svetlobe. Pozimi, ko sončni žarki niso tako močni se izpostavljenost soncu lahko tudi podaljša.

Informacije, ki vam jih podajam so pomembne za fizično dobrobit telesa, vendar bi želel poudariti ta fenomen kot primer, ki predstavlja, kako daleč od resnice so prišli nekateri koncepti vzorcev kolektivne zavesti in kako te zablode na različne načine vplivajo na človeštvo.

Dragi moji, nekateri med vami ste na dobri poti in sposobni pritegniti Adamantne Delce Kreatorja Svetlobe in jih deliti s svetom skozi ljubeč namen in zato ste sposobni absorbirati višjo, močnejšo in dobrodejno esenco sončnih žarkov, ki se imenuje polni specter Metatronske Svetlobe. Vitmain D je le eden od darov, ki jih dobiva človeštvo preko sončnih žarkov in preko Velikih žarkov Boga Očeta/Matere.
(Adamantus lat. – izjemno trden in sijoč kot diamant; Adamantine particles – najmanjši delci, osnovni gradniki, manjši od kvarkov, kristalni delci neskončnosti iz katerih je sestavljeno Vesolje)

Vedite ljubljeni, da ste v zadnjih fazah posebnega časa in bili ste izpostavljeni unikatnemu sistemu pravil. Popolna svobodna volja naj bi bilo veliko darilo, a je postalo veliko breme, ko se je človeštvo potopilo v dualnost, kjer se je nato spremenilo v bolečino in trpljenje. V pravilih je bila zapisana postavka nevmešavanja in točno je bil določen čas, v katerem se to odvija in se mora odviti preden bo Bog Oče/Mati rekla: “Dovolj, čas je za posredovanje. Naj se zgodi božanska dodalitev tistim, ki si prizadevajo postati mojstri in duhovna hierarhija ter angelsko kraljestvo imata dovoljenje, da pomagata na katerikoli način primeren znotraj okvirja Kozmičnih zakonov” Zakon Milosti obstaja kot višja vibracija Zakona Karme in bo podeljena s strani skupine tistih, ki bodo na uslugo kot tudi tistim, ki si prizadevajo na poti razsvetljenja.

Ko ta posebna doba prihaja h koncu, se vzpostavlja nov system pravil in zakonov, ki bodo veljali za vsa duhovna/človeška bitja. Nov razširjen cikel Kreacije je v pogonu in vsi, ki si prizadevate da bi dosegli enotno stanje zavedanja boste kokreatorji prihodnosti. Kot žarki Boga Svetlobe je vase božanska misija, da razširite meje božanske zavesti. Vaš cilj je postati mojster manifestacije, pisec nadaljevanja Esence Kreacije, ki jo aktivirate skozi svetost srca in preko specifičnih mentalnih oblik znotraj vašega svetega uma. Pri tem boste oblikovali božjo substanco v neskočno možnost oblik ter tako postali podaljšek vašega Boga Očeta/Matere.

Vi, ki kažete pot, ste upanje za prihodnost. Postavljate temelje novega družbenega reda. Izredno pomembno je, da hodite srednjo pot. Mojstri se ne postavljajo na eno ali drugo stran, niti za ali proti konfliktom, ki divjajo na svetu. Vasa osebna moč je najbolj učinkovita, ko ste osrediščeni v svojem svetem prostoru srca in vas vodi modrost vašega svetega uma. Vaša pozicija je tam, kjer je namen dober in v najvišje dobro vseh.

Ko aktivno iščete razsvetljenje in si pizadevate vrnitev v ravnovesje ter harmonijo znotraj vas, je pomembno, da se zavedate določenih karmičnih omejitev, ki si jih je zadala vasa duša kot izkušnjo v tem življenju. Obstajajo določene omejitve in pogoji, ki jih ni mogoče spreminjati in lekcija, ki se jo učite je, da to sprejmete ter si prizadevate za odličnost znotraj okvirja omejitev, ki ste si jih zadali. Ne vzemite tega kot kazen, ampak kot priložnost, da uravnotežite energijske ter mentalne vzorce. Želel bi poudariti, da je to življenje unikatno za vsako dušo na Zemlji in ne glede na to v kakšnih okoliščinah ste pristali imate na voljo dovolj priložnost postati veliki ter dovolj znanja, talentov, da postanete Mojster. Namanjeni ste postati mojster manifestacije ter kokreator z božjimi sposobnostmi. Prvi korak je spoznati, da imate znotraj DNA vprogramirane vse potenciale ter izbor talentov in sposobnosti, da postanete Mojster. Preden ste se inkarnirali, ste izbrali nabor okoliščin s točno določenimi zmožnostmi, ki so vam na voljo. Druge zmožnosti, ki niso tako močno izražene spijo v vaših zapisih in jih lahko prebudite ter jih aktualizirate, integrirate ter uporabljate, kadar želite.

Pridobiti morate dostop do višjih dimezij vaših možganov, da bi vzpostavili kontakt s sebstvom duše ter bitji višjih nivojev. Vaši možgani so namreč multidimenzionalni. Nižji nivoji in spodnje tri čakre pripadajo zavesti živali/človeka. Je najbolj instinktiven del, ki večino informacij dobiva iz kolektivne zavesti na astralnem nivoju ter iz Zemljine zavesti. Preživetje in želje ega ter fizičnega telesa so pod vplivom misli, želja večine in zato predstavljajo prevladujočo sliko realnosti. Focus je nastavljen na zunanji, materialni svet in služenje sebi.

Ko se vaša zavest premakne na srednji nivo možganov, se prične proces preobražanja v duhovno/človek bitje in občutenje se premakne na nivo srca ter grlene čakre. Postopen process prebujanja se prične, ko vas vasa duša potisne na pot zavedanja in prične se potovanje k razsvetljenju. Kandidat na poti mora preseči astralni nivo in vzpostaviti nadzor nad čustvenim/astralnim telesom ter nižjo naravo (the spodnjih čaker), kar odpre pot v redefinirano vibracijo kozmične resnice skozi Višji jaz, vodnike, učitelje ter angelske pomočnike. Neškodljivost v umu, besedah in dejanjih s fokusiranimi zmožnostmi opazovanja so pomembni koraki na poti v mojstrstvo. Očistiti morate um popačnih, negativnih, poraznih misli preden postanete prevajalec Svetlobe v temo.

Pomembno je da razumete: ko se vibracijski vzorec izčisti, se vase vedenje in razumevanje uglasi z vedno višjimi nivoji zavedanja. Vase eterično telo se spremeni in odzove na višje božanske energije. Služenje sebi počasi postane želja izpolniti vase božansko poslanstvo ter postane služenje družbi.

Kot razsvetljeno bitje pričnete graditi most zavedanja nazaj v višje nivoje univerzuma. V starodavnih tekstih se to imenuje Antakarana oz. danes mu pravite Mavrični Most (Rainbow Bridge). Da bi si pridobili mojstrstvo, se morate naučiti uporabljati tri nivoje lastne mentalne narave: možgani – Um – duša. Potrebno je očistiti tudi vsa popačenja podzavestnega uma in se zavestno uglasiti na vibracijo lastne duše, da lahko modrost duše in Višjega jaza nemoteno teče skozi nižja energetska telesa. Naj vas spomnim, da ima vsak atom ter celotno fizično telo zavest in vsi deli morajo biti razsvetljeni ter uglašeni z višjimi vibracijami. Narejeni ste iz Božanske Esence. Ste Iskra/delec Najvišjega Kreatorja. Imate speče moči, ki se moraj razviti. Človeštvo ima veliko potrebo, da osveži duhovni spomin in rzvoje moči Mojstrov Svetlobe.

Antakarana je sestavljena iz pretočnih tokov Svetlobe, ki se bodo okrepili in okrepili povezanost med mnogimi vidiki Sebstva, vašega božjega sebstva/ prisotnosti JAZ SEM. Te tokovi Svetlobe imajo zavest in vsebujejo inteligenco vaših mnogih nivojev Sebstva, ki prebivajo v višjih nivojih. Kot sem vam povedal, vasa podzavest postaja zavestna in vaš zavedni um se odpira nevzgor modrosti vašega Superzavednega uma, ki vsebuje skrivnosti Vesolja.

Ljubljeni, vidim Svetlobo, ki se širi in pridobiva moč na mnogih koncih sveta. Vidim vaše sevanje ter vpliv, ki raste in ta vpliva pozitivno na več življenj, kot kdajkoli prej. Ostati morate osrediščeni v srcu, povezani z dušo, ko kaos in strah naraščata ter se širita po planet. Mi smo združili moči ter smo in bomo nepremagljivi, kajti izpolnjujemo božanski načrt Boga Očeta/Matere. Neskončna ljubezen, zaščita in blagoslovi so z vami zdaj in za vedno.

JAZ SEM Nadangel Mihael