8. 10. 14

Avtentična ženska v intimnem partnerstvu











Ravnovesje moške in ženske energije je popolnoma porušeno. V nas ženskah. Arhetipska energija boginje je pozabljena, ker je bila dolgo časa zatirana. Sodobna boginja si je nadela oklep in meč in se podala v boj z moškimi... kot moški.

Partnerstvo lahko nastane le, ko se zgodi proces polarizacije moške in ženske energije. Tako kot se pri magnetu privlačita nasprotna pola, se tudi v odnos pritegneta moška in ženska energija. Le malo ljudi pa je zavestnih tega, v kakšni energiji se nahajajo. Ko ženska želi pritegniti pravega moškega, mora zato najprej sama postati sprejemajoča, mehka, ženstvena in se znati prepustiti toku.

Kako torej ven iz teh vorcev? Kako postaviti energije tja, kamor spadajo? Kot vedno, je najprej potrebno pričeti na sebi. Kje je tvoja arhetipska ženska/moška energija? Kaj to sploh pomeni? Potrebno se je podati na epsko potovanje odkrivanja svoje energije. Najprej sprejeti sebe takšne kot smo. Z vsemi neravnovesji, čustvi, mislimi in delovanjem. In nato narediti prvi korak, pa drugega in naslednjega, dokler ne bomo suvereno hodile v iskanju in izboljševanju svoje ženstvenosti in boginjskosti.

- Na seminarju bomo najprej pogledale, KJE smo trenutno.
- Razjasnile bomo KAJ nas čaka na koncu potovanja v lastno avtentičnost.
- Odgovorile bomo na vprašanje KAKO do tja.

Naredile bomo čiščenje vseh preteklih partnerskih zaobljub ter močno transformacijo eteričnih vezi iz vseh toksičnih partnerskih zvez!!!






Powered by 123ContactForm | Report abuse