30. 10. 14

Recite NE toksičnim partnerstvom



IZKUSTVENI SEMINAR 24.11.2014 ob 18h

V razmerjih se odprejo vse naše rane, šibkosti in ranljivosti, kako z njimi pa se naučimo z izkušnjami, s poizkušanjem ter učenjem iz napak. Da bi teh bilo manj, je tukaj izkustveni seminar, ki vas popelje navznoter, v bistvo plesa moške in ženske energije v intimnem partnerstvu.

Tako kot se pri magnetu privlačita nasprotna pola, se tudi v odnos pritegneta moška in ženska energija. Le malo ljudi pa je zavestnih tega, v kakšni energiji se nahajajo. 

Poznavanje osnov delovanja jin esence ter jang principa lahko v vaš odnos prinese razumevanje in s tem izboljšanje odnosa. Ko poznate osnovne principe razmišljanja na ženski ali moški način, lahko razmerje prestavite na popolnoma nov nivo. 

Kako torej postaviti energije tja, kamor spadajo? Kot vedno, je najprej potrebno pričeti na sebi. Kje je tvoja arhetipska ženska/moška energija? Kaj to sploh pomeni? Potrebno se je podati na epsko potovanje odkrivanja svoje energije. Najprej sprejeti sebe takšne kot smo. Z vsemi neravnovesji, čustvi, mislimi in delovanjem. In nato narediti prvi korak, pa drugega in naslednjega, dokler ne bomo suvereno hodili v iskanju in izboljševanju svoje avtentične energije.

Na tem izredno zanimivem izkustvenem seminarju boste izkusili:
- kaj konkretno pomeni biti v moški, ženski ali nevtralni energiji,
- kako pristopiti k partnerju in ga nagovoriti, da vas bo dejansko slišal,
- zakaj je pomembno, da smo v prizemljeni in energetsko v telesu,
- v kateri evolucijski fazi partnerstva se nahajate.

Kje: Kavarna Mestni vrt Žalec. Facebook stran
Kotizacija: 15€; za vse, ki pridete skupaj s partnerjem je cena za oba skupaj 20€. Kotizacija se poravna ob prihodu.

Preberite članke na temo:

Manca Razboršek je univ. dipl. sociologinja, MBA diplomantka, učiteljica certificiranega programa The Art of Feminine Presence in mentorica ženskam, ki želijo aktivirati svojo avtentično ženstvenost. Njeno delo poleg osebnih svetovanj in delavnic za ženske, osebne transformacije ter predavanj na temo moške in ženske energijo, obsega še strokovno delo na področju kadrovskih storitev, delo z barvnim sistemom Aura-Soma, Bachovimi kapljicami in drugimi cvetnimi esencami.www.manca.si