17. 3. 15

Aura-Soma sistem za utelešenje duše


Aura-Soma je najpopolnejši ezoterični sistem za osebno in duhovno rast, ki ga imamo trenutno na voljo.  Aura-Soma je ponovno odkrito darilo človeštvu ob vstopu v novo dobo.

Izdelki Aura-Some vsebujejo energijsko vibracijo, ki presega kakršenkoli besedni opis. Vsaka oseba, vsaka duša je enkratna in neponovljiva in zato je delovanje izdelkov ravno tako unikatno in neponovljivo. Izdelki Aura-Some se dobesedno utekočinjene energije, ki jih vnašate v svoje energijsko polje in ga tako očistite, dvignete vibracijo ter zaščitite pred energijskimi vplivi okolice.

Ker je Aura-Soma resnično sistem, je obsežen in za vsakogar vsebuje nekaj. Ker je Aura-Soma darilo svetlobnega sveta nam, se skozenj prepletajo mnoge tradicije:
  • Kabala in drevo življenja – ekvilibrium stekleničke vsbujejo energije, ki pripadajo sferam drevesa življenja ter potem med njimi, 72 angelov Kabale.
  • Tarot – vsaka steklenička vsebuje energije pripadajoče tarot karte, nadgrajeno z notranjim ter zunanjim potovanjem arhetipov velike arkane.
  • Astrologija – vsaka Ekvilibirum steklenička se rodi in ima zato svojo rojstno karto, povezujejo se s planeti ter znamenji zodiaka.  
  • Majevska astrologija
  • I-ching 
  • Numerologija
Vsak od zgoraj naštetih sistemov ponuja pot razumevanja ter dojemanja narave naše stvarnosti. Aura-Soma vsebuje energije, ki osvetlijo ter povežejo te sisteme v enkraten jezik barv ter Svetlobe.

Ker se zavest človeštva dviga, se skozi Aura-Somo čedalje jasneje kažejo darovi, ki jih prinaša ta sistem in osvetljujejo ter vabijo, da z njeno pomočjo tudi mi odkrijemo svoje. Aura-Soma govori jezik naše duše in nam pomaga, da osvetlimo ter ozavestimo kvalitete, ki jih naša duša izraža skozi nas.

Srce Aura-Soma sistema je 112 stekleničk ravnovesja - Ekvilibrium. Barve v stekleničkah govorijo o naših odločitvah, naših talentih in darovih, o naši trenutni situaciji ter potencialni prihodnosti. To nam omogoči razumevanje življenja in situacij v katerih se nahajamo. Vloga Aura-Soma sistema je, da raziščemo in razumemo sebe na čustvenem, mentalnem, energetskem ter dušnem nivoju. Energije nas podprejo, da zavestno sodelujemo v procesu transformacije, ki jo prinašajo izbrane stekleničke. Te žive energije so fantastično orodje, ki nam na nežen a konkreten način pomaga narediti korenite spremembe v življenju.

Pomandri so namenjeni naši auri, še posebej elektromagnetnemu polju okoli nas. Delujejo očiščevalno ter vnašajo pozitivno energijo in kvalitete posamezne barve v aurično polje. Delujejo tudi kot zaščita pred sevanji ter nizkimi vibracijami.

Kvintesence nas povežejo z vibracijami vnebovzetih mojstrov ter s kvalitetami, ki jih ti mojstri poosebljajo. So čudovita podpora v meditaciji ter pri kakršnemkoli delu z energijami.

Izdelkov je na voljo še več in prav vsak lahko najde podporo, ki mu najbolj odgovarja. Aura-Soma je tako primerna za vse, ki iščejo odgovore na vprašanja 'Kdo sem?', 'Od kod prihajam?''Kakšen je moj namen in poslanstvo?' ter za tiste, ki pri iskanju teh odgovorov pomagajo drugim.

Odlično podpira vse vrste terapij ter energijskih tehnik: refleksoterapijo, regresijo, rebirthing, tantrične prakse, vse vrste masaž, meditacijske prakse, delo s čakrami, energetsko ustvarjanje, čiščenje prostora, vse vrste barvnih terapij. Pomaga terapevtom, da se pri delu s strankami lažje očistijo energij, da hitro očistijo prostor med eno in drugo terapijo ter jim pomaga pri prizemljevanju.

O Aura-Somi sistemu 21. stoletja bom govorila na predstavitvenem seminarju 27.3.2015 v Ljubljani. V živo boste doživeli celoten komplet Ekvilibrium stekleničk ter imeli piložnost preizkusiti pomandre, kvintesence, archangeloi spreje ipd. 

Aura-Soma vam pomaga odkriti vaš lastni Sveti gral, popelje vas v El Dorado vaše notranje modrosti, usmeri na pot vaše duše. Pričnite potovanje odkrivanja samega sebe – ZDAJ!

Od 25.4-30.4 bo v Ljubljani prvič potekal Osnovni tečaj Aura-Some za pridobitev naziva barvnega terapevta sistema Aura-Soma. Več si preberite na spletni strani  Notranja svetloba.