18. 8. 15

Utekočinjene energije za dušo


V sebi imate moč, da spremenite karkoli želite v vašem življenju. Stres lahko zmanjšate popolnoma sami in vzpostavite stanje notranjega miru. V življenju lahko dosežete uspeh na čustvenem, energetskem, mentalnem in duhovnem nivoju.

Predstavljajte si, da imate na voljo čarobni prah, ki vam vse to omogoči. Še boljše! Predstavljajte si, da v kožo vmasirate olje, ki vas uskladi z energijo, ki jo želite v življenju. Zamislite si orodje za magično transformacijo.

Aura-Soma je najpopolnejši ezoterični sistem za osebno in duhovno rast, ki ga imamo trenutno na voljo. Je ponovno odkrito darilo človeštvu ob vstopu v novo dobo.


Izdelki Aura-Some vsebujejo energijsko vibracijo, ki presega kakršenkoli besedni opis. Vsaka oseba, vsaka duša je enkratna in neponovljiva in zato je delovanje izdelkov ravno tako unikatno in neponovljivo. Izdelki Aura-Some se dobesedno utekočinjene energije, ki jih vnašate v svoje energijsko polje in ga tako očistite, dvignete vibracijo ter zaščitite pred energijskimi vplivi okolice.

Ker je Aura-Soma resnično sistem, je obsežen in za vsakogar vsebuje nekaj. Ker je Aura-Soma darilo svetlobnega sveta nam, se skozenj prepletajo mnoge tradicije:
•    Kabala in drevo življenja – ekvilibrium stekleničke vsbujejo energije, ki pripadajo sferam drevesa življenja ter potem med njimi, 72 angelov Kabale.
•    Tarot – vsaka steklenička vsebuje energije pripadajoče tarot karte, nadgrajeno z notranjim ter zunanjim potovanjem arhetipov velike arkane.
•    Astrologija – vsaka Ekvilibirum steklenička se rodi in ima zato svojo rojstno karto, povezujejo se s planeti ter znamenji zodiaka.
•    Majevska astrologija
•    I-ching
•    Numerologija
Vsak od zgoraj naštetih sistemov ponuja pot razumevanja ter dojemanja narave naše stvarnosti. Aura-Soma vsebuje energije, ki osvetlijo ter povežejo te sisteme v enkraten jezik barv ter Svetlobe.

Ker se zavest človeštva dviga, se skozi Aura-Somo čedalje jasneje kažejo darovi, ki jih prinaša ta sistem in osvetljujejo ter vabijo, da z njeno pomočjo tudi mi odkrijemo svoje. Aura-Soma govori jezik naše duše in nam pomaga, da osvetlimo ter ozavestimo kvalitete, ki jih naša duša izraža skozi nas.

Odlično podpira vse vrste terapij ter energijskih tehnik: refleksoterapijo, regresijo, rebirthing, tantrične prakse, vse vrste masaž, meditacijske prakse, delo s čakrami, energetsko ustvarjanje, čiščenje prostora, vse vrste barvnih terapij. Pomaga terapevtom, da se pri delu s strankami lažje očistijo energij, da hitro očistijo prostor med eno in drugo terapijo ter jim pomaga pri prizemljevanju.

Se vam zdi predobro, da bi bilo res? Zato, ker se še niste  pobližje spoznali z Aura-Somo. Spremembe, ki jih želite v življenju se namreč pričnejo z vašim izborom štirih stekleničk ravnovesja. Interpretacija vašega izbora traja dobro uro. Izmed 113 čudovith barvnih draguljev vas 4 stekleničke neustavljivo pritegnejo in skupaj raziščeva pomen vašega izbora. Navdušeni boste, koliko lahko barve povedo o vas!

Barve v stekleničkah namreč govorijo o vaših odločitvah, vaših talentih in darovih, o vaši trenutni situaciji ter potencialni prihodnosti. To vam omogoči razumevanje vašega življenja in situacij v katerih se nahajate. Vloga Aura-Soma svetovanja je , da raziščete in razumete sebe na čustvenem, mentalnem, energetskem ter dušnem nivoju in vas podpre, da zavestno sodelujete v procesu transformacije, ki jo prinašajo izbrane stekleničke. Te žive energije so fantastično orodje, ki vam pomaga narediti korenite spremembe v vašem življenju.


Naj bo MIR, kjer je nervoza,
VESELJE, kjer je žalost,
ZAUPANJE, kjer je skrb,
LJUBEZEN, kjer je strah.


Aura-Soma vam pomaga odkriti vaš lastni Sveti gral, popelje vas v El Dorado vaše notranje modrosti, usmeri na pot vaše duše. Pričnite potovanje odkrivanja samega sebe – ZDAJ!


Več o izdelkih in sistemu najdete na spletni strani trgovine za dušo. Spodaj pa moj prvi video na temo Aura-Some, ki sem ga posnela leta 2009. Pa še vedno drži vse, kar sem povedala ;)