7. 4. 16

Samo za ženske, ki želijo zaupati toku


Ženske smo čudovita in posebna bitja, ki pa imamo včasih malo težav same s sabo. Še posebej vsak mesec, ko nas na to spomni menstruacija. Se še spomniš svoje prve menstruacije in občutkov povezanih z njo? Kakšni pa so tvoji občutki in doživljanje menstruacije danes?

Danes bom s teboj intimna in upam, da ti s tem pomagam bližje k tvoji ženski energiji, saj je odnos, ki ga imaš do svojega mesečnega cikla, do svoje maternice in menstruacije, neposreden odsev odnosa, ki ga imaš do sebe kot ženske. 

PMS naj bi bil nekaj normalnega - saj veš tista nihanja razpoloženja pred menstruacijo. No, naj ti povem, da ni nujno tako. In takrat, ko menstruacija pride, bi se najraje zavila nekam na toplo, pa moraš v službo ali opravljati delo, ki ti ravno tiste dni ne diši pa ga enostavno moraš narediti. In poskrbeti še za vse okoli sebe.

Z Matejo Kalin, mamo prve slovenske menstrualne skodelice te vabiva na ženski večer Zaupaj toku, kjer bomo o vsem tem na glas spregovorile. Ugotovila boš, da nisi sama, da v sestrskem vzdušju lahko presežeš tabuje in omejitve, za katere morda misliš, da jih menstruacija predstavlja. Da je to, da si lahko vzameš 2 uri v četrtek zvečer največje darilo, ki ga lahko daš sebi in drugim, boš ugotovila v petek zjutraj, ko se boš prebudila v novi energiji ;)

Aktivirale bomo namreč žensko esenco, se spoprijateljile z maternico in tako začele potovanje v lastno žensko energijo. Naredile bomo tudi posebno meditacijo za zdravljenje lastnega odnosa do maternice, menstruacije in sebe kot ženske. Že samo zaradi tega se ti splača priti!

Sedajle v tem trenutku prisluhni svojim občutkom, kaj ti govorijo? Če čutiš upor, sram, odpor ali celo strah... je to prvi znak, da potrebuješ to zdravljenje. Prav neprijetni občutki so tisti, ki jim je potrebno prisluhniti, ker kažejo, kje je še kaj nerazrešenega. In tokrat imaš priložnost, ki ti je prišla nasproti prav s tem namenom, da jih razrešiš. 

Morda čutiš rahlo vznemirjenje in veš, da je to tisto, kar potrebuješ, ampak ne veš, kako se organizirati, da boš v četrtek lahko prišla, ker imaš še to in ono obveznost... draga moja, to so izgovori. Naključij ni, vse je na ključ! In izgovori so reakcija ega, ki se upira spremembam.

Vsi ti občutki so NORMALNI in ti kažejo, da je prišel pravi čas. Zaupaj in enkrat za spremembo skoči v neznano, da lahko odkriješ čudovit svet svoje lastne moči in ženstvenosti.

Zaupaj svojemu toku in toku življenja, ki te je pripeljalo do te točke. Do te izbire. Do tega trenutka, ko si lahko dovoliš vstopiti v svojo žensko moč.

Z Matejo sva pripravili res prijetna presenečenja in darilca, tako da bo večer nabit z žensko energijo in obe želiva, da si na tem večeru tudi ti. Tvoja energija je pomembna, ker vpliva na kolektivno energijo, ki jo bomo oddajale v svet.Ko poskrbiš zase, poskrbiš tudi za druge.

Naj bo to začetek čudovitega odnosa, ki ga boš imela sama s seboj do konca življenja.

Spodaj je vabilo s prijavnico. Izpolni jo in  se vidiva v četrtek!




Powered by 123ContactForm | Report abuse