28. 8. 17

Odnosi in kako biti jaz res jaz


Dogodek: Odnosi in kako biti jaz res jaz



14. september 2017 ob 16:00  - 20:00 v Ljubljani
(točni naslov bo naknadno javljen vsem prijavljenim)

Če želimo imeti dobre odnose z drugimi, moramo imeti najprej dober odnos do sebe in sami s seboj. Tega se vse bolj zavedamo, vendar nas stari vzorci ne izpustijo zlahka. Ponotranjili smo kup prepričanj ter navad, ki nas ovirajo, da bi živeli polno in srečno življenje. In na žalost se večine ne zavedamo (dokler se nam nekaj popolnoma ne zalomi). Tako pustimo, da nas vodijo potlačena čustva in nezavedni programi ter se tolažimo, da takšni pač smo.

Verjamem, da lahko prav vsak izmed nas izboljša svoje življenje.

Da, verjamem, da ste lahko srečnejši. Vi tudi?

4 predavateljice vas bomo popeljale skozi pasti ljubezni, globine odnosov ter samosprejemanja, ki je podlaga za vse ostalo.

Sanja Kranjc
Zakaj me ljubezen boli? – Ljudje smo bitja odnosov. Želimo si ljubezni in spoštovanja. Vendar je v imenu ljubezni izjokanih največ solza. Kaj nas žene, da vstopamo v odnose, kakršne imamo? Ali v njih zadovoljujemo svoje potrebe ali potrebe drugih, svoje pa zmanjšamo in spregledamo? Ali še huje – jih niti ne želimo več vzpostavljati, saj v nas povzročajo strah in bolečino? Prepoznajte, kaj poganja vaše odnose, da jih boste lahko izboljšali.

Kdo je Sanja Kranjc? Je magistrica zakonskih in družinskih študij – terapevtska smer, specializantka zakonske in družinske terapije ter doktorska kandidatka. Izobraževala se je s področja različnih zasvojenosti, poleg tega je NLP Coach in mojster ter Learning Coach.

Manca Razboršek
Ženska in moška energija v meni: V vsakem izmed nas se prepletata tako ženska kot moška energija. Kako se giba ena, kako druga, kako vplivata na nas – poznavanje in razumevanje teh razlik pa lahko reši marsikatero zagato. In pogosto tudi konča osamljenost 😊. To razliko v delovanju energij boste praktično izkusili na svoji koži in tako resnično doumeli, kako delujete na svojo okolico in predvsem na nasprotni spol.

Kdo je Manca Razboršek? Je Life&Soul coachinja, mentorica ženskam, ki želijo aktivirati svojo žensko esenco in uživati v življenju. Je avtorica knjige Angelski svetilniki, certificirana angelska terapevtka, terapevtka barvnega sistema Auro-Soma, predvsem pa strastna raziskovalka avtentične duhovnosti.

Jana Klemenčič
Ples odnosov: Se zavedam kakšen odnos imam do svojega notranjega čutnega sveta, do sebe samega? Kaj mi je domače, sprejemljivo in kaj zavračam, si ne dopustim imeti in živeti?  Vse to vsakemu od nas določa stanje telesa, vsakdanje počutje in življenje. In ko začutim in ozavestim kaj resnično sem v tem trenutku, se lahko odločim ali si to resnično želim biti in živeti.

Kdo je Jana Klemenčič? Njena življenjska stalnica so ples, glasba in ritmi, zato se je tudi njena notranja transformacija izražala skozi glasbo in gib. V Londonu je leta 2013 pridobila licenco za chakra dancing and creative meditation facilitator. Pridobila je certifikat praktika Access Bars, trenutno se izobražuje na Inštitutu GTT (Holotropic Breathwork Practioner) ter obiskuje zasebno šolo transpersonalne terapije.

Program bo vodila in povezovala Emily Enveritas, priznana numerologinja in NLP trenerka, ki bo pokazala tudi marsikatero konkretno metodo, s katero se lahko izvijete iz primeža strahov ter nezadovoljstva. Z njenimi programi so mnogi izboljšali svoje življenje. Je tudi avtorica nove družabne igre za osebnostno rast Jaz sem, katero boste lahko spoznali in kupili na dogodku.

Za osvežitev bo poskrbljeno, začenjamo točno 😊.

Prijave so obvezne, saj bodo tudi podlaga za žrebanje res lepih nagrad! Priajve na e-naslov emily.enveritas@gmail.com

Kotizacija: 33,00 € za vplačila do 8.9.2017. Po tem datumu je cena 36,00 €.

Kotizacijo nakažete na TRR: SI56 6100 0001 0519 124, Izobraževalni Inštitut Sreča, Kunaverjeva 9, 1000 Ljubljana. Račun prevzamete ob prihodu in je vaša vstopnica na dogodek.

Dobrodošli! Potrudile se bomo za koristna spoznanja in da se boste imeli lepo.

Naš namen je, da vam ponudimo kvalitetna znanja iz osebnostne rasti ter duhovnega razvoja in strokovno visoko usposobljene predavatelje. Iz različnih področij vam želimo ponuditi najboljše od najboljšega. Ker je resnično le najboljše dovolj dobro za vse nas.

Emily, Sanja, Manca in Jana


Ni komentarjev:

Objavite komentar