4. 11. 17

Dolina senc in Nebeška vrata Kuan Yin


Na polno luno se običajno povežem z energijami Kuan Yin, saj je takrat njena svetloba zaradi lune in nežnih yin energij močnejša kot običajno. Iz kompleta orakeljskih kart potegnem karto in se povežem s tistim delom sebe, ki ga karta nakazuje. Iz tega stanja pridejo mnogi uvidi in spoznanja, ki jih potem skozi mesec skušam spraviti v prakso. Danes sta se pojavili dve karti in šele, ko sem videla, da je ena od njiju enaka kot prejšnjo polno luno, se je zgodba sestavila. To sta Dolina senc in Nebeška vrata. 



Dolina senc je pravzaprav v originalu Tančica senc, ki zakriva tiste dele nas samih s katerimi se nočemo soočiti. Kuan Yin je govorila o tem, da lotos za svojo rast in cvetenje potrebuje blato v katerega požene korenine in dokler se ne soočimo s tistim, kar je temno, gnilo in razpada v naših globinah, se ne bomo mogli kot lotos dvigniti skozi čustvene vode in se razcveteti v duhovnem svetu. Objeti vse dele sebe z ljubeznijo je zato ena najpomembnejših stvari, ki jo moramo storiti, da bi postali celostni in razsvetljeni.

Nebeška vrata tokratnega izbora pa govorijo o energijah, ki niso naše. O energetskih prebivalcih, ki se skrivajo v naši dolini senc in se pretvarjajo, da so del nas. Hranijo se z našim blatom in razpredajo svoje korenine tam, kjer ni treba. Včasih so te energije tako močne, da prevzamejo nadzor nad našim razmišljanjem in čustvovanjem. To so elementali in energetska bitja, ki ne najdejo poti v svetlobo, ker v njihovi zavesti to ni mogoče. Prav tako kot objamemo svoje senčne dele z ljubeznijo, da postanejo integriran del nas samih, tako je potrebno s svetlobo in ljubeznijo objeti tudi te tuje izgubljene energije in jim s tem pomagati, da dvignejo svojo zavest in spoznajo, da je njihova pot skozi Nebeška vrata v svetlobo, kjer bodo dovršili svoje duhovno potovanje.

Bolj kot prevzemate zavesten nadzor nad svojimi različnimi nivoji, težje se takšne energije zadržujejo v vaši auri in manj nizkih vibracij na katerih bi se hranili in skrivali jim je na voljo. To so lahko energije čustev drugih ljudi - ogromno primerov srečam na svojih terapijah, ko posamezniki nosijo v sebi nepredelana čustva svojih staršev, lahko so ostanki energij oseb, ki so že preminile pa je del njihove energije še vedno vezan na določen prosotr ali osebo, lahko so zablodeli elementali, ki so se v nekem trenutku priključili na določeno odgovarjajočo vibracijo v vas. 

Vse, kar vam viša vibracijo pomaga, da tudi te energije lahko najdejo svojo pot v svetlobo. Izredno učinkovita je Aura-Soma, sistem barvne terapije, ki v vaše energijsko polje vnaša visoke vibracije in vas poveže z vašo notranjo svetlobo. Pomembna je tudi meditacija, če je ta narejena s pravim namenom in v pravem prostoru z visokimi vibracijami. V skupini je veliko večja verjetnost, da se vaša vibracija zares dvigne kot če meditirate sami dom. še posebej, če meditacije še niste vešči.

Kwan Yin je tudi tokrat predala meditacijo, namenjeno prav ozaveščanju in sproščanju tujih energij, ki jo najdete v zaprti Facebook skupini Aktiviraj Uživaj Navdihuj. Ta meditacija je na tokratno polno luno še posebej primerna, saj smo bili v preteklem tednu na pokopališčih, povezani z energijami svojih prednikov, to je tudi obdobje, ko je tančica med materialnimi in nematerialnimi svetovi bolj prepustna in zato je lažje zaznati vse tisto, česar običajno ne čutimo.

Naj vas Kwan Yin prežame s svojo ljubeznijo in sočutjem ter vam pomaga, da z ljubeznijo objamete tudi vse sence. Vaše in malo manj vaše. Om Mani Padme Hum.